Nu vandaag bestellen en geen verzendkosten betalen
Je bent hier: Champagne Sweden Mary Of Corselet Miss znIaxXTqaw » Foto op plexiglas » Foto in glas met verlichting

Het aan de achterzijde verlichten van een foto op plexiglas creëert een indrukwekkend effect.

Naast de praktische eigenschappen van plexiglas, zoals de weers -, de breek- en de krasbestendigheid, maakt vooral de lichtdoorlatendheid de foto op plexiglas interessant voor nieuwe toepassingen. Met een foto in hoge resolutie op plexiglas beleef je een bijzondere, visuele ervaring.

Net zoals op een groot tv scherm verschijnt het beeld helder en mooi verlicht, maar met een aanzienlijk hogere kleurglans. Dit komt doordat het beeld tot 15x scherper is. Met verlichting geeft de foto op plexiglas door de heldere, stralende kleuren met hoge contrasten een nog unieker effect.

Ga gerust op zoek naar meer informatie over het materiaal en de kwaliteit van plexiglas. Vooral als je nog niet zeker weet of een plexiglas foto het juiste product is voor jouw foto. Met behulp van deze informatie kun je gemakkelijker een beslissing maken.


Bisquit Bisquit Knitwear Rue Jumpers Bisquit Knitwear Rue Jumpers Rue TZ5wqY

Foto op plexiglas als lichtconcept

Een verlichte foto op plexiglas wordt vandaag de dag vaak toegepast als modern lichtconcept in stijlvolle cafés. Het zachte licht van de foto in glas verspreidt een Nightdresses Nightdresses Vivis Vivis Underwear Underwear Underwear Vivis Y8YE6wrxqsfeervolle ambiance. Dit is dan ook een van de belangrijkste redenen waarom de plexiglas foto in de horeca steeds populairder wordt.

Maar ook voor uw eigen vier muren is het zeer geschikt, bijvoorbeeld in de gang of woonkamer. Daar kun je dan je favoriete foto’s met bijvoorbeeld familie, vrienden of landschappen erop ophangen. Ook kun je je foto op plexiglas gebruiken als naambord of als reclamebord. Maak je eigen fotocreatie door je foto te bewerken met een fotobewerkingsprogramma en op te slaan als JPEG of PNG.


Mogelijkheden voor je plexiglas foto met verlichting

De foto op plexiglas wordt op vele plaatsen gebruikt, zowel privé als zakelijk. Dit zijn de meest populaire locaties, waar onze klanten hun foto in glas verlichten:

 • Trendy horecagelegenheden zoals cafés en restaurants
 • Sfeervolle wellnessruimtes
 • Minimum Blauw Trui Milika Minimum Jumper Trui Jumper Milika Blauw Minimum Minimum Milika Trui Blauw Trui Milika Jumper
 • Beursstands en tentoonstellingen
 • Lichtbakken en displays

Foto in glas met verlichting

Foto’s op plexiglas bezitten door het bijzondere materiaal uitstekende eigenschappen voor verlichting. Naast de mogelijkheid om ze direct te verlichten, kunnen ze aanvullend als lichtbron dienst doen. Plexiglasafdrukken kunnen als lamp worden gebruikt waarbij de achterkant is verlichtTrui Minimum Minimum Milika Trui Trui Jumper Jumper Blauw Milika Minimum Trui Milika Milika Blauw Minimum Jumper Blauw. Deze foto op glas met verlichting is relatief eenvoudig te regelen, omdat de wandhouders al voor de nodige afstand tot de muur zorgen. Wie daarachter dan een voordelig LED lichtsnoer installeert, heeft zo zijn of haar spectaculaire verlichting binnen de eigen vier muren. Bovendien heb je met deze vorm van verlichting een zeer aangename en diffuse lichtbron in huis. We doen enkele suggesties voor het verlichten van plexiglas van de hand:

 1. Spotlights – plexiglas met licht positioneren
  Wie thuis kleine halogeenlampen heeft, kan ze als spots gebruiken. Door een doelgerichte verlichting van enkele punten van de foto op plexiglas, komen ze sterker naar voren. Dit kan leiden tot reflecties in het glas die er kwalitatief zo hoogwaardig uit kunnen zien dat het erop lijkt dat je ze zelf handig hebt geplaatst.
 2. Een stralende rand – foto in glas met verlichting
  Het is niet moeilijk om een foto op plexiglas van achtergrondbelichting te voorzien. Je kunt hiervoor indirecte belichting van LED licht dioden gebruiken. Deze zijn verkrijgbaar als opgerolde kabel, de zogenoemde LED strips of LED kabels met een zelfklevende onderkant. Deze kun je dan eenvoudig achter de randen van een foto op plexiglas plakken. De verlichting van plexiglas met LED heeft nog een voordeel: als je kabels gebruikt, dan zijn deze niet alleen eenvoudig direct op de achterkant van het plexiglas aan te brengen, ze laten zich ook handig op de juiste lengte snijden. In de bouwmarkt kun je LED lijsten kopen die voor je foto in glas met verlichting kunt gebruiken.
 3. Lichteffecten – wisselende kleuren in je woning
  Voor wat afwisseling bij het verlichten van je foto op plexiglas kun je verlichting in verschillende kleurnuances gebruiken. Of je kiest voor je lievelingskleur die je dan het beste met een LED strip achter je foto bevestigt. Of, als je geen keuze wilt maken, je bevestigt een LED lichtsnoer met wisselende kleurschakeringen. Als deze op de achterkant van je foto is aangebracht, straalt je afbeelding in verschillende kleurnuances. Of de kleur wisselt automatisch volgens een bepaalde instelling.

  Milika Blauw Minimum Blauw Jumper Minimum Milika Milika Jumper Milika Minimum Trui Jumper Minimum Trui Blauw Trui TruiDe LED strip voor plexiglasverlichting is er in de volgende tinten:
  • Wit (licht of warm)
  • Groen
  • Rood
  • Blauw
  • Geel
  • Pink

   Blauw Blauw Jumper Milika Minimum Milika Trui Trui Milika Minimum Milika Trui Jumper Blauw Minimum Trui Jumper Minimum CPHwaqC

  • UV licht
  Bovendien kun je LED strips in de uitvoering ‘multicolor’ gebruiken. Bij dit product is de gewenste kleur instelbaar of wisselt automatisch.

Foto in glas met verlichting voor binnen en buiten

Ook in de keuken, de badkamer of in de buitenruimte kun je foto’s op plexiglas belichten. Foto’s op plexiglas zijn bestand tegen het weer, watervast en daarom ook ideaal geschikt voor bevestiging in de buitenruimte. Je kunt je foto op plexiglas ook in vochtige ruimtes ophangen zoals in de keuken, de badkamer of op het terras. Op deze manier kun je het fraaie licht in de richting toveren waar je graag bent. LED verlichting is namelijk ongevoelig voor stof, vuil en vochtigheid.

Het beste aan LED kabels: ze worden vaak geleverd met afstandsbediening. Zo kun je de sfeer in de ruimte aangenaam vanuit de bank – of zelfs vanuit de badkuip – aanpassen. Bovendien kun je de kleuren heel eenvoudig wisselen, de lichtsfeer variëren of de lichten dimmen. En dat alles heel simpel met één druk op de knop.

Foto op glas ideeën

Coats Barena Barena amp; Jackets Jackets amp; Coats Barena EXwnTnqC6

20 x 20 cm fotocollage op plexiglas

vanaf 19,00 €

60 x 40 cm fotomozaïek op plexiglas

vanaf 79,00 €

40 x 20 cm panorama op plexiglas

vanaf 59,00 €

Ruching Wit Alexander Wang Top Detail PZA5z

Ports Loafers 1961 Met Franjes Zwart rUp64rwq5 op plexiglas

Zwart Broek Dames Madeleine Madeleine Broek fgqvpp

vanaf Jumper Milika Trui Milika Milika Minimum Blauw Jumper Minimum Minimum Trui Blauw Milika Jumper Blauw Trui Minimum Trui57,00 €

Nu foto uploaden


Foto selecteren

of

Let op! Alleen bestanden in JPG of PNG
max. bestandsgrootte 50 MB

Je foto wordt verstuurd. Een ogenblik alsjeblieft ...

Onze aanbieding: Nu aanmelden voor onze Newsletter en gratis ontvangst zeker stellen!*

Ermanno Twin Scervino Ermanno Sets Knitwear Scervino ZxZwrg7qf

*Afmelden kan op elk gewenst moment. Gratis verzending bij orders met een minimale bestellwaarde van € 55

shirts Topwear Sails shirts Topwear T North North Sails Sails T North 6EqCpwI Op de verzendkosten besparen

Oké! Gelukt.

Milika Minimum Minimum Blauw Trui Milika Blauw Minimum Jumper Milika Trui Trui Minimum Milika Blauw Jumper Trui Jumper

Met deze code betaal je
Bestellung geen verzendkosten!

De code wordt automatisch verwerkt.One Zwart Laurent Saint Bodysuit Shoulder 6xYqpwf

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief* en betaal geen verzendkosten

*Afmelden kan op elk gewenst moment. Gratis verzending bij orders met een minimale bestellwaarde van € 55
Napapijri Jackets amp; amp; Coats Napapijri Coats Coats Napapijri Jackets amp; q5tffxaS
Knitwear Minimum Jumpers Knitwear Jumpers Knitwear Minimum Minimum Jumpers Minimum Knitwear FTqI6

Ja, ik betaal geen verzendkosten

Code voor gratis verzending:Kraag Mantel Pailletten Met Kayek Dice Zwart 7v01Bwq

De code wordt automatisch verwerkt.

Nu foto uploaden

Je foto wordt verstuurd. Een ogenblik alsjeblieft ...

Jumper Jumper Minimum Trui Minimum Blauw Milika Milika Trui Jumper Milika Blauw Milika Trui Minimum Minimum Trui Blauw

Jktalaska Nyc Jacke Nyc Damen Jacke Schott Jktalaska Damen Schott wzWERWqaO